Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-17 0 hozzászólás
Az OTP-nél így forintosítják a devizahiteleket: a részletek

 Az OTP esetében  minden nyolcadik érintett ügyfélre igaz, hogy a fennálló tartozása, mint az elszámolás során visszajáró összeg.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-16 0 hozzászólás
Miért csak ennyi pénz jár a devizahitelem után?

A devizahiteles elszámoló levelek egy része már az ügyfelek kezében van, mivel a kiküldés kezdete óta már két hét eltelt. A kiküldések utolsó határideje egyébként május 5-e lesz, vagyis két hónap múlva már mindenki tisztában lesz azzal, hogy mennyit kap vissza a bankjától.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-16 0 hozzászólás
Tényleg csak ennyi jár vissza a devizahiteleseknek?

Egyre több devizahiteles ügyfél kapja meg az elszámolási értesítőjét, de sokan nem elégedettek a visszajáró összeggel.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-15 0 hozzászólás
Ezekre kell odafigyelnie az árfolyamgátasoknak

Ugyan megszűnik az árfolyamgát, a törlesztőrészletet azonban egyelőre befagyasztva tartják az árfolyamgátas devizahitelesek számára. Ennek viszont ára van, így érdemes alaposan végiggondolni, hogy benne marad-e valaki a törlesztőrészlet további 2-4 évig tartó fixálásában. Cserébe vállalnia kell a törlesztőrészlet későbbi megugrását, de választhatja, hogy már most belemegy a magasabb törlesztőrészletbe annak érdekében, hogy elkerülje a későbbi...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-15 0 hozzászólás
Devizahitelesek! Ezekre nagyon figyeljetek a bank levelében

Már két hete folyamatosan kézbesítik a devizahiteles elszámolási értesítőket az ügyfeleknek, sokan azonban nem is sejtik, hol vannak a legfontosabb részletek a levélben. A Pénzcentrum mutatja hanyadik oldalon vannak a legfontosabb infok. Több mint 700 ezer devizahiteles kapja meg az elszámolási értesítőjét március és április folyamán, amiben az ügyfeleket az elszámolásról értesíti a bankjuk. A három legfontosabb adatot az elszámolási értesítő harmadik...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-11 0 hozzászólás
Még mindig sokan félnek a hitelektől

Minden második magyar ódzkodik a hitel gondolatától, ennek ellenére egyre pozitívabban tekintünk a hitelekre.Érdekes, hogy az információinkat még mindig a bankfiókokban szerezzük be elsősorban annak ellenére, hogy minden információ elérhető a bankok weboldalain.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-11 0 hozzászólás
Devizahitelesek: az MNB szerint így kell kérni az elszámolást

Március végéig kérhetik az elszámolást a kedvezményes végtörlesztők a bankjuktól. Azonban kérdéses, hogy érdemes-e kockáztatni az eljárási díjat. 

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-11 0 hozzászólás
Egyre több diák tanul a határon túli egyetemen

Bár nem drasztikusan, de folyamatosan nő a hazai diákok száma a magyar nyelven is oktató határon túli egyetemeken. Az ok egyszerű: a legtöbb intézményben tandíjmentesen, vagy egyéb kötelezettségek nélkül lehet távoktatás formájában tanulmányokat folytatni. Fontos szempont ez a fiatalok számára, hiszen nem mindegy, hogy szükséges-e hitel a tanulmányaik elvégzéséhez, vagy önerőből, kevésbé költséges formában juthatnak el a diplomáig.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-11 0 hozzászólás
Furcsa hívás a bankodtól: veszélyben lehet a kártyád?

Eltérő gyakorlattal ugyan, de a magyar bankok rendszeresen figyelik a költéseidet, és ha gyanús, különleges pénzmozgást érzékelnek, kapcsolatba lépnek veled a saját biztonságod érdekében. Ha nem ér el a bank, miután gyanús pénzmozgást észlelt a kártyádon, akár le is tilthatja azt a saját érdekedben. Külföldi nagy összegű vásárlást, szokatlan külföldi használatot mind veszélyesnek ítélhetnek. Kaptál már ellenőrző telefonhívást a...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-10 0 hozzászólás
Így vegyél fel hitelt: február óta erre is figyelni kell

Február elsején lépett hatályba a fair bankokról szóló törvény, amelynek köszönhetően átláthatóbb lett a hitelek kamatozása és egységesült a hiteltájékoztatási kötelezettség is. Ez utóbbi elméletileg meghosszabbíthatja a kölcsön felvételének procedúráját, az ügyfelek azonban még nem érzik ennek a hatását.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>