Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2016-05-15 0 hozzászólás
Elromlott a mosógéped, hűtőd? Inkább ezt válaszd, mint az áruhitelt!

Örök probléma minden családnál, hogy felváltva romlanak el a háztratási gépek – vagy ami rosszabb, egyszerre több is tönkremegy. Ilyen esetekben nincs mit tenni, ha nincs éppen rá pénzünk, áruhitelből kell megoldani az új gépek kifizetését.  Persze a legtöbb esetben javíthatóak is lennének, de arra is pénzre van szükség – gyakran nem is kevésre. Épp az ilyen és ehhez hasonló nem várt helyzetekre hozták létre a folyószámlahiteleket, ugyanis...


Szerző: Személyi kölcsönök 2016-05-15 0 hozzászólás
Durván beindultak a kilakoltatások: 2 hónap alatt százak kerültek utcára

Az elmúlt két hónapban 545 kilakoltatás történt, ugyanis idén március elején lejárt a kilakoltatási moratórium. Ez csaknem annyi, mint korábban egy egész év alatt. 

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-06-05 0 hozzászólás
Ide kell most tenni az elszámolással megspórolt pénzünket

MA deviza hitel forintosításával megközelítőleg 20 százalékkal csökkent a hitel ügyben érdekelt ügyfelek törlesztőrészlete. Emellett ezt hitel kiváltásával tovább csökkenhet. A kérdés már csak az, hova tegyük az így felszabadult havi pénzt?

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-06-05 0 hozzászólás
Elszabadulhatnak a forintosított hitelek kamatai, de van megoldás

Vonnák Balázs véleménye a deviza hitel kiváltásáról a következő: az alapkamat későbbi, magasabb stabil szintje miatt megnőhetnek a kamatterhek, ám van megoldás! Fontos, hogy a bankok kínálati versenye alapján jelentős is lehet majd a hitel kiváltók aránya. S hogy kiknek jó a hitel kiváltás?  Azoknak biztos, akiknél korábban is voltak fizetési problémák, illetve azoknak is, akiknél a fedezet értéke meghaladja a hitel fennálló nagyságát, illetve...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-06-05 0 hozzászólás
Fontos figyelmeztetést kaptak az árfolyamgátasok

A banki elszámolással megfogyatkozott az árfolyamgátba belépett deviza hitel ügyben érintett ügyfelek gyűjtőszámlákon lévő hitel összegének 92,2 százaléka. Emellett pedig megszűnt a gyűjtőszámla-szerződések több mint 85 százaléka is. Szakértők szerint, annak, akinek a helyzete megengedi, az éri meg a legjobban, ha ezután a rögzítettnél magasabb hitel törlesztést vállal.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-06-04 0 hozzászólás
Újabb jogcímen kaphatnak pénzt a devizahitelesek?

Ősszel kerül az Európai Bíróság elé a kérdés, miszerint lehetséges, hogy újabb jogcímen kaphatnak pénzt a deviza hitel sújtotta ühyfelek. Fontos lett volna, hogy a bankoknak megvizsgálják az ügyfelek tőkepiaci ismereteit, mielőtt a deviza alapú hitel nyújtása megtörténik.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-06-03 0 hozzászólás
Nem kaptál elszámolást? Ezeket a határidőket kell tudnod

A hitel elszámoló értesítőik postázása után kicsit több, mint két héttel a pénzügyi intézményeknek hirdetményt kell közzétenniük a folyamat lezárásáról. Amennyiben egy fogyasztó azt gondolja, hogy jogosult lenne az elszámolásra, ám ennek ellenére nem kapott értesítőt, a közzététel után két hónapon belül (illetve akadályoztatása esetén az idei év végéig) tehet panaszt a fentiek miatt.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-18 0 hozzászólás
Devizahitelek: mit tegyünk, ha a bank elutasította a panaszunkat?

Nagyon sok devizahiteles elégedetlen a banki elszámolással és meglehetősen csalódott. Nekik a jogorvoslati lehetőségek a részletes elszámolás kikérésével kezdődnek, a továbbiakban pedig a banknak benyújtott panasszal folytatódnak.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-14 0 hozzászólás
Kiderült, mennyit fizettek vissza a bankok a devizahiteleseknek

744,4 milliárd forintot fizettek vissza devizahiteles ügyfeleiknek a bankok a mostani elszámolás során. Ebből 181,3 milliárd forintot kaptak vissza a már megszűnt devizahitel szerződéssel bíró ügyfelek; a bankoknak pedig 2,1 millió levelet kellett kiküldeni április végéig, összesen 57 ezer levelet késedelmesen küldtek ki: ezek többségét 5 napon belül adták postára.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-14 0 hozzászólás
Megszólalt az Erste: ezért nőhet meg a tartozás az elszámolás után

Nagy port kavart egy a napokban megjelent videó a világhálón, melyben egy devizahiteles ügyfél azért fordult a bankjához, mert a tartozása megemelkedett az elszámolás után. Sokan még ma sem értik, hogy-hogyan lehet magasabb a tartozásunk és mitől nőhet meg a törlesztőrészletünk.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>