Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-13 0 hozzászólás
Szívrohamot kapnak a devizahitelesek: így nőhet a tartozás

Sok devizahiteles számára ma már nem az a legnagyobb gond, hogy az elszámoló levelek csalódást okoztak nekik, az alig csökkentő törlesztőrészlettel, hanem, hogy a tőketartozásunk is magasabb, mint az annak idején felvett hitel összege. Hogy miért lehet magasabb a tartozás, mint a futamidő elején? Mi a helyzet a bankok tisztességtelenül felszámolt összegeivel? Íme, a válaszok!

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-12 0 hozzászólás
Gyengül a forint: 306-nál jár az euróárfolyam

Április óta leértékelődő hullám jellemzi a forintot. Úgy tűnik, ez ma is folytatódik, hiszen a reggeli kereskedés folyamán további gyengülés látszik az euróval és a svájci frankkal szemben.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-12 0 hozzászólás
Nem küldte időben az elszámoló leveleket a bank: milliós a bírság

18 millió forint bírsággal sújtották az elszámolási határidőre vonatkozó szabályt megsértő Banif Plus Bankot. Ugyanis legkésőbb 2015. április 30-ig kellett volna megküldeniük a deviza alapú hitelesek részére az elszámolási értesítőket, ám ezt nem sikerült maradéktalanul teljesíteniük.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-11 0 hozzászólás
Hatalmas adósságot nyög Növényi Norbert

Hatalmas hitelt halmozott fel Növényi Norbert, így az sem kizárt, hogy a sportolón még az elszámolás sem segít majd.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-11 0 hozzászólás
Ezért tartoznak többel a devizahitelesek, mint amennyi hitelt kaptak

Egyre több devizahiteles elégedetlen az elszámolással. Nagy részük szakértőhöz fordult, hogy megértse és átláthassa, hogy miért csak ennyi jár vissza neki. Hogy miért nagyobb a tőketartozása sok magyar családnak, mint amekkora hitelt felvettek annak idején? Egy család példáját tekintve, aki vállalta a nyilvánosságot, a következő a helyzet: elégedetlenek az elszámolással, mert törlesztőrészletük ugyan csökkenni fog a májusi befizetéskor, de még így is...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-08 0 hozzászólás
Megvan, kik járnak jól a devizahitelek kiváltásával

Sok devizahitelesben felmerül a kérdés, miközben az elszámolási értesítőt böngészve, hogy vajon kik is járnak igazán jól a forintosítással? Akik nincsenek megelégedve a forintosított kölcsönnel, akkor azoknak érdemes a hitelkiváltás alternatívájával élniük.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-07 0 hozzászólás
Miért vannak hosszú sorok a bankok előtt? Mire vár ennyi ember?

 

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-06 0 hozzászólás
Újra aggódhatnak az autóhitelesek: van, aki semmit sem kap vissza

Sok devizahiteles elképedve áll a banki elszámolás előtt: közülük sokan nem tudnak kiigazodni a pénzintézetek kimutatásain. A hitelesek között voltak olyanok is, akiknek az elszámolás ellenére a felvett kölcsön több mint dupláját kell visszafizetniük.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-06 0 hozzászólás
Devizahitelesek: ne is próbáld kiszámolni az elszámolási összeged

A MNB által is ígért, átlagosan 29 százalék helyett csak 15-25 százalékkal csökkentek a törlesztő összegek, így meglehetősen csalódottak a devizahitel adósok. Az illetékesek szerint nem érdemes kiszámolni, hogy mennyi pénz jár vissza.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-05 0 hozzászólás
Új forintosítási törvény jöhet az autóhiteleseknek

Magyar Nemzeti Bank ösztönzők bevezetésén gondolkodik azért, hogy a bankok mielőbb forintosítsák a devizaalapú autóhiteleket. Ez akár egy új forintosítási törvény megalkotását is előrevetítheti az MNB részéről az esetleges " átfertőzés" elkereülésére - hiszen sok autóitelest jelzáloghitel is terhel. Aki pedig nem tudja fizetni autóhitelét, többségében jelzáloghitelének törlesztésével is bajban van.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>