Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-05 0 hozzászólás
Ennyit kaptak vissza az elszámoláskor a Budapest Bank ügyfelei

A Budapest Bank elszámolt devizahiteles ügyfeleivel. A jelzáloghiteles ügyfelek 32 milliárd forintot, míg deviza alapú autóhiteles ügyfelek 27 milliárd forintot kaptak vissza a pénzintézet közleménye szerint. 2014-ben 48,5 milliárd forint céltartalékot képzett a visszatérítésekre a bankcsoport. A jelzáloghiteleseknek visszajáró átlag 1,45 millió forint, az autóhitelesek esetében 300 ezer forint volt.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-05 0 hozzászólás
Kígyózó sorokban állnak a devizahitelesek a bankok előtt

Banki elszámoló levelek kézhezvétele után a devizahitelesek, egy része elégedetlen a küldemények tartalmával, így személyesen látogatnak el bankjukhoz, hogy további információt kérjenek. Vannak olyan bankok, ahol még az utcán is tömött sorokban állnak az ügyfelek.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-04 0 hozzászólás
Devizahitelek: mikor kapjuk meg a visszajáró pénzt?

Csütörtökön járt le a devizahiteles tájékoztató levelek kiküldésének határideje – legalábbis a legtöbb bank esetében. Természetesen azoknak sem kell aggódniuk egyelőre, akik még nem kapták meg őket, hiszen a következő napokban egészen biztosan sorra kerülnek ők is. A nagy kérdés már csak az, hogy mikor kapják ténylegesen kézhez a pénzüket a devizahitelesek?

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-05-04 0 hozzászólás
Az utolsó pillanatban menekült meg a hitelcsapdából Bíró Ica

Hazán híres emberei között is szedi áldozatait a hitelek csapdája. Utoljára Bíró Icát kellett egy jóakarójának kihúznia szorult helyzetéből. Ám hogyan érhetne valóban végére a hiteleinek?

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-28 0 hozzászólás
Kevesled az elszámolást? Így csökkentsd a törlesztőd!

A devizahitelesek egy része elégedetlen az elszámoló levélben talált új törlesztőrészletével. Nekik érdemes lehet elgondolkodniuk azon, hogy kiváltsák hitelüket így tovább csökkentve a havi részleteket. Vannak azonban, akik számára nem az olcsóság az első, hanem a kiszámíthatóság! Számukra a kamatok fixálásának érdekében érdemes szétnézni a banki ajánlatok között.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-27 0 hozzászólás
Devizahitelesek: így váltsátok ki a forintosított kölcsönt

Hónap végéig kell, hogy kézhez kapják a devizahitelesek elszámoló leveleiket – legalábbis a többség, hiszen több százezren csak a következő hetekben tudják meg, hogy az elszámolás és forintosítás után milyen mértékben csökkent a fennálló tartozásuk. Aki mást várt, és nem elégedett maximálisan, annak lesz lehetősége kedvezőbb hitelt választani vagy esetleg olyat, ahol több évig fix a törlesztő.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-24 0 hozzászólás
Az állam fizetheti a törlesztőd egy részét: mit kér ezért a bank?

Nemcsak a fix kamatozású hitelekkel kerülhetjük el a magas törlesztőrészletet! Új alternatívaként az állami kamattámogatás is segíthet nekünk ebben. Bár a piaci kamatozású kölcsönök olcsóbbak lehetnek rövidtávon, ám hosszútávon jobban jobb megoldás lehet a kamattámogatás. Többségében lakáshitelt hosszú távra, (15-20 évre), vagy akár ennél is hosszabb futamidőre vesznek fel a lakásvásárlók, ez alatt az idő alatt a hitelünk kamatlába...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-23 0 hozzászólás
10 ezer devizahiteles nem kapja meg az értesítőjét áprilisban

Nem sokkal a határidő lejárta előtt csak 700 ezer darab devizahiteles elszámolólevél érkezett be a Magyar Postához. Ez azt jelenti, hogy mindez a teljes mennyiség csupán 40 százaléka.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-23 0 hozzászólás
Kezdhetnek örülni az autóhitelesek: mégis kapnak vissza pénzt

Nem akart elszámolni a devizahiteleseivel a Lombard Lízing, ám a jegybank szoros felügyelet alá vonta a hitelező céget. Vélhetően ez a lépés meghátrálásra késztette a lízingcéget és az ügyfelek hamarosan megkaphatják az elszámolást.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-22 0 hozzászólás
Százezret kaphatnak a devizahitelesek: biztos, nem átverés?

Egyedi ajánlattal csábítja az Erste a hitelüket kiváltó devizahiteleseket! Száz ezer forintos, szabadon felhasználható jóváírást kaphatnak az ügyfelek, ám sokan már most a trükköt keresik az ajánlatban. Az első kérdés, ami mindenkiben felmerül, hogy hol van ebben a trükk, mekkora kamatkedvezménynek felel meg a jóváírás?

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>