Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-22 0 hozzászólás
Csökkent az alapkamat: mi lesz így a hitelemmel?

Az alapkamat újra csökkent: lássuk, mi történik így a hitellel és a megtakarításokkal. Ahogy az várható volt, 15 bázisponttal mérsékelődött az irányadó kamat, így az alapkamat mától 1,8%.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-21 0 hozzászólás
Már most forintosíthatod az autóhiteled: de megéri?

A személyi kölcsönnel rendelkező illetve a devizahiteles autóhiteleseknek is van már lehetőségük forintosítani a hitelüket piaci alapon. Milyen feltételekkel? Kedvező kamatozást ígérnek az ajánlatban az ügyfeleknek, amennyiben két feltétel teljesül.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-20 0 hozzászólás
Biztos, hogy jól számolt a bank? Segítünk a devizahiteleseknek

Komoly nehézségekkel kell szembenézni azoknak a devizahiteleseknek, akik maguk szeretnék kiszámolni, hogy helyes elszámolási összeget kaptak-e a bankjuktól.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-20 0 hozzászólás
Még sokan várják a devizahiteles levelet

450 ezer darab devizahiteles levél került eddig postázásra, ami a becsült mennyiség 25 százaléka. Ebből következően a postázás nagyobb része az utolsó két hétre marad

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-17 0 hozzászólás
Devizahitelesek, akik egy fillért sem látnak az elszámolásból

Egyre inkább közeledik a banki elszámoló levelek kiküldésének határideje, így egyre több devizahiteles kapja meg az értesítőjét, ám nem mindenki örülhet. Sokan igazán jól járnak, ám nem mindenki, összességében azonban a többség örül, hogy egyáltalán kap vissza pénzt. Vannak igazán szerencsésesek, akik majdnem kétszer annyit kapnak vissza, mint amire számított. Sokan még nem kapták meg az elszámoló leveleket, de bankjuknál érdeklődnek, ezekben az...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-16 0 hozzászólás
Milliókat kaphatnak ajándékba júliustól a magyar családok

Komoly változtatásokon fog átesni a családok otthonteremtési kedvezménye nyár elejétől, ám sokan még nincsenek tisztában a részletekkel, ezért következzen némi jogszabályi áttekintés. Először is nem kell megvárni a lakásvásárlással a július elsejei dátumot, hiszen a most létrejövő adás-vételi szerződéseket úgy lehet megkötni, hogy később igényelhető minderre egy a vissza nem térítendő állami támogatás. A másik fontos információ, amit kevesen...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-15 0 hozzászólás
Érdemes volt kivárni: ezen lehet most nagyot kaszálni

Úgy tűnik végre beindult a lakáspiac, amji azt is jelenti, hogy aki lakásvásárláson gondolkodik, annak már nem nagyon érdemes tovább várnia. Ráadásul az is a vásárlókat segíti, hogy a jelzáloghitelek kamatai is egyre inkább a padlón vannak.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-14 0 hozzászólás
Árfolyamgátasok: megjött a rendelet - így nőhet a futamidő

A Nemzetgazdasági Minisztérium rendelete megérkezett az árfolyamgátas szerződések futamidejének meghosszabbításáról. Már korábban is ismert volt, hogy a bankok maximum 15 százalékkal növelhetik meg a törlesztőrészletet a gyűjtőszámla szerződés lejáratakor, most viszont finomítottak a futamidő meghosszabbítás szabályain.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-14 0 hozzászólás
Már 298 alatt válthatjuk az eurót

Nincs messze a forintattól, hogy újabb csúcsot alakítson ki az euróval szemben. Kedd reggel egy euróért 296,5 forintot kérnek a nemzetközi devizapiacon. A budapesti pénzváltóknál már 297,8 forintért lehet eurót váltani. A svájci frankért 287,5, az amerikai dollárért 281,3 forintot kérnek.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-13 0 hozzászólás
Kiváltanád a devizahiteled? Ezzel mindenképp számolj!

Sokakban felmerül a kérdés a devizahiteles értesítők megérkezése után, hogy érdemes-e kiváltani a forintosított hitelüket, vagy elfogadják a bankjuk által nyújtott konstrukciót. Az új hitellel akár hosszútávra fixálható is a havi törlesztés, de ennek a stabilitásnak ára van.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>