Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-13 0 hozzászólás
Tele vagy hitelekkel? Így váltsd ki őket olcsón

Hazánkban a jelenlegi hitelkamatokhoz foghatót évtizedek óta nem tapasztalhattunk, így akinek régi hitele vagy adóssága van most érdemes rendeznie. Emellett az elszámolás miatt csökkennek a devizahiteles tartozások, így nekik is érdemes lehet elgondolkodni a hitel lecserélésében, különösen, ha a kölcsönt nem forintosították automatikusan.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-13 0 hozzászólás
Saját veséjét árulja a devizahiteles: mindenét elveszítette

Egy devizahiteles végső kétségbeesésében a veséjét kínálja eladásra. Mészáros András 49 éves a házára felvett devizahitele miatt szépen lassan mindenét elveszítette: a családját, a házát, a bútorait, a televízió­ját, még a gáztűzhelyét is. A férfi 75 ezer forintos keresetét, amit gyári munkásként keres, a végrehajtó azonnal inkasszózza.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-12 0 hozzászólás
Meglepetés a devizahiteles a banki levélben - heti összefoglaló

A  bankok nem emelhetnek kamatot a forintosítás során a devizahiteles elszámolás szabályai szerint. Vannak akik viszont az elszámolási értesítőjében kamatemeléssel szembesülnek. Lehet, hogy mégis megemelkedhet a kamatunk? Mi az igazság?

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-10 0 hozzászólás
Kisebb szívrohamot kapott, mikor meglátta a bank levelét a devizahiteles

A bankok nem emelhetnek kamatot a forintosítás során a devizahiteles elszámolás szabályai szerint. Van aki viszont az elszámolási értesítőjében kamatemeléssel szembesült. Lehet, hogy mégis megemelkedhet a kamatunk? Mi az igazság?

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-09 0 hozzászólás
Hitelkiváltás? Igazodj el a bankok ajánlatai között

Hitelkiváltás előtt fontos, hogy eIigazodj az ember a bankok ajánlatai között. Fontos időszak ez a devizahitelesek életében: legtöbb banki elszámoló levél április folyamán fog megérkezni, de már most is több százezren kapták meg az értesítőjüket.  Érdemes tehát egy kicsit foglalkozni ezzel a levéllel, és magával a hitelünkkel is.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-09 0 hozzászólás
Elszámoló levelek: felkészült a dömpingre a posta

A fogyasztói hitelszerződések elszámolását tartalmazó értesítéseket 2015. április 30-ig kell postára adnia az érintett pénzintézeteknek. A Magyar Postának csaknem 2,1 millió darab ajánlott-tértivevényes levélpostai küldeményt kell kézbesítenie a normál forgalmon felül.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-09 0 hozzászólás
Automatikusan jön az elszámoló levél: de nem mindenkinek

Néhány kivételtől eltekintve a pénzügyi intézmények a deviza alapú hitelesek részére a hónap végéig külön kérés nélkül küldik ki az elszámolási értesítőket. A folyamatot a Magyar Nemzeti Bank kiemelt figyelemmel kíséri, és amennyiben az elszámolási kötelezettség jogsértő elmulasztását tapasztalja, a legszigorúbb intézkedésekkel lép fel.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-09 0 hozzászólás
Ezek a devizahitelesek egy fillért sem kapnak vissza

Az utóbbi idő egyik kiemelt pénzügyi híre volt, hogy bedőlt a DRB bankcsoport. A bankok csődjével a devizahitelesek is rosszul járhatnak, konkrétan lecsúszhatnak az elszámolásról.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-08 0 hozzászólás
A devizahitelesek csak néznek: megint variálnak az elszámoláson

A banki devizahitel elszámolás során tapasztalt visszaélések elleni fellépéshez szükséges törvények módosításáról dönthet az Országgyűlés, az erről szóló törvényjavaslatot kedden nyújtotta be Gulyás Gergely. Az általános indoklás szerint az előterjesztés célja egyrészt, hogy az elmúlt időszak gyakorlati tapasztalatai alapján külön nevesítse azon magatartási formákat, amelyek nem felelnek meg az elszámolási törvény rendelkezéseinek és a...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-07 0 hozzászólás
KDNP: ilyen lesz a családi csődvédelem

A Kereszténydemokrata Néppárt családi csődvédelemről szóló javaslata szerint akár 50 százalékkal is csökkenhet az hitele annak, aki részt vesz a konstrukcióban, amely önkéntes alapon működne, ugyanakkor a kirendelt csődbiztosok megtilthatnák például a nagyobb kiadásokat és elrendelhetnék az autó vagy a nyaraló eladását - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkárával készített interjúból.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>