Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-07 0 hozzászólás
Kiderült: ezek a végtörlesztők kérték az elszámolást

Az OTP-nél csupán az érintett ügyfelek néhány százaléka jelentkezett a március végi határidőig. Ugyan az adatok még nem véglegesek, ám ezek alapjána CIB-nél a jogosultak 24 százaléka, közel 3900-an nyújtottak be kérelmet, míg az UniCredithez 1900 igény érkezett. A Raiffeisennél és a Budapest Banknál viszont nagyobb érdeklődésről számoltak be. Az előbbi pénzintézetnél az érintettek kicsivel több mint fele kérte az elszámolást, az...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-06 0 hozzászólás
Most kiderül: tényleg jól járunk az elszámolással?

Április folyamán a legtöbb banki elszámoló levél meg fog érkezni a devizahitelesekez, ám már most is több százezren kapták meg az értesítőjüket. A következőkben pedig szó esik erról, hogy mire  kell figyelni a levél elolvasásakor, és mi mutatja meg leginkább, hogy mennyire jártunk jól a devizahiteles mentőcsomaggal.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-02 0 hozzászólás
Ezek a buktatók nehezítik meg az elszámolást

Ellentmondó jogszabályi kikötések, határidők és háttéranyagok nehezítik a bankok dolgát az elszámolások és a forintosítás végrehajtása során - derült ki egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen. Állítólag nehéz lepörgetni kétszer úgy egy elszámolási programot, hogy ugyanaz az eredmény jöjjön ki. Többek között az alábbi problémákat és érdekességeket említette Ódor Dániel ügyvéd a Bánki és Társai TaylorWessing Ügyvédi Iroda...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-01 0 hozzászólás
A CIB is elszámolt a devizahitelekkel

A CIB Bank mind az élő, mind a lezárt devizahitelek esetében teljesítette az elszámolást, a CIB Lízingnél és a CIB Ingatlanlízingnél az elszámolás folyamatban van; a leveleket április második felében küldik ki. A banki élő és a lezárt hitelek esetében a jóváírás 24,7 milliárd forint. A CIB Csoport elszámolással érintett társaságai - a CIB Bank, a CIB Lízing és a CIB Ingatlanlízing - április második felében küldik meg az elszámolásról szóló...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-01 0 hozzászólás
Ilyen alacsony kamatokat rég láttak a devizahitelesek

A Magyar Nemzeti Bank devizahiteles elszámolás és az adósságfék szabályai miatt jelentősen visszaesett a hitelezés. Nem csak a lakáscélú hiteleknélnél látható csökkenés, hanem más hiteleknél is. A devizahiteleknél viszont már most látható az elszámolás hatása, ugyanis jelentősen csökkentek a kamatok.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-04-01 0 hozzászólás
Így lép fel az MNB a Lombard ellen

Néhány napja robbant ki az autóhitelekkel kapcsolatos botrány. E szerint több hitelező nem számol el devizahiteles ügyfeleivel. A hírre Rogán Antal kormánypárti politikus kijelentette, hogy a jegybanknak kell ebben az esetben közbelépnie.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-31 0 hozzászólás
Ezek az autóhitelesek egy fillért sem kapnak vissza: már biztos

Sokak panaszkodnak arra, hogy autóvásárlás után nem jár nekik a devizahiteles elszámolás. Több olyan lízingcég is van, akik erről levélben értesítik az ügyfeleiket, és arra hivatkozva utasítják el az elszámolást, hogy az ügyfél nem számít fogyasztónak. Vannak olyan ügyfelek, akikkel jelen állás szerint nem fog elszámolni a hitelezőjük, és erről tájékoztatást is küldenek. Ilyen esetekben jellemzően autólízinges ügyfelekről van szó, ezért ebben az...


Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-31 0 hozzászólás
Figyelmeztet a bank: készülhetünk a hosszú sorokra

A  Raiffeisen levélben tájékoztatja ügyfeleit arról, hogy lassabb ügyintézésre készüljenek a bankfiókokban. Több bank forgalma is megnőtt március eleje óta.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-31 0 hozzászólás
Így faraghatod le a hiteled költségeit

A szabad felhasználású jelzáloghitelek népszerűsége visszaesett az utóbbi időben, pedig olcsó megoldást nyújthatnak ezek a hitelek, akár saját vállalkozást indítanánk, akár egy garázst vásárolnánk autónknak.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-31 0 hozzászólás
Ezt is ellenőrzi az MNB: jól kalkuláltak az elszámolásoknál?

Előzetesen vizsgálja az MNB az elszámolások számítási módszertanát a legnagyobb ügyfélkörű pénzügyi intézményeknél. Azt ellenőrzi, hogy az elszámoláshoz szükséges számítási alapelvek és a számítási metódus megfelel-e a jogszabályoknak.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>