Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-31 0 hozzászólás
Eljárást indíthat az MNB a Lombard autóhitelei miatt

Teljes körű vizsgálat megindítására kérte a Magyar Nemzeti Bankot a LombardLízing Zrt. ügyében a Fidesz frakcióvezetője. Rogán Antal keddi budapesti sajtótájékoztatóján a kérését azzal indokolta, hogy szerinte a Lombard Lízing nem tartja be a bankok elszámoltatásával kapcsolatos törvényt.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-31 0 hozzászólás
A Lombard sem akar elszámolni az autólízinges ügyfelekkel

Néhány lízingcég nem akar elszámolni ügyfeleivel deviza alapú hiteleik miatt. A cégek arra hivatkoznak, hogy a kishaszongépjárműveket gazdasági célra lehet használni.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-30 0 hozzászólás
Sokan már holnap bukhatják a devizahiteles elszámolást

A devizahiteles elszámoló leveleket április 30-ig kell postáznia a bankoknak. Nem minden ügyféllel számolnak el azonban automatikusan. A kedvezményesen végtörlesztő ügyfeleknek viszont már csak egy napjuk maradt hátra arra, hogy igényeljék az elszámolást.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-30 0 hozzászólás
Fontos kódot kapnak az AXA ügyfelei

Megkezdte az AXA Bank a deviza alapú kölcsönügyletek elszámolásáról szóló értesítőlevelek postázását ügyfelei számára. Az elszámolással és a forintosítással kapcsolatban a Bank folyamatosan postázza az ügyfélleveleket.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-26 0 hozzászólás
Mit ígér a Raiffeisen a devizahiteleseknek?

Nincs különleges ajánla a Raiffeisennek a devizahiteles elszámolásban részesülő ügyfeleinek. A bank képviselője szerint ők inkább a felelős, stabil hitelezést helyezik előtérbe.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-26 0 hozzászólás
100 ezer forintot kaphatsz a banktól, ha így forintosítasz

Bár a devizahiteles elszámoló levelek kiküldése még nem történt meg maradéktalanul, mégis az elszámolási folyamat már lezárult az Ersténél. A bank most egy új hitelkiváltó ajánlattal csábítja magához az ügyfeleket, és 100 ezer forintot ír jóvá, ha az új hitelkiváltó kölcsönüket választjuk.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-26 0 hozzászólás
Nem ütközik az Alaptörvénybe a devizaperek felfüggesztése

Közel 12 ezer devizahiteles pert függesztettek fel a banki elszámolási folyamat végéig. Az Alkotmánybíróság szerint nem alkotmányellenes a felfüggesztés.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-25 0 hozzászólás
A bankok meglepő ajánlatokkal csábítják a devizahiteleseket

Bár a devizahiteles elszámolók megérkezéséig még több mint egy hónap van, a bankok már most elkezdtek megjelenni olyan hitel lehetőségekkel, amelyek akár a forintosított kölcsönöknél is alacsonyabb törlesztőrészletet kínálnak kezdetben.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-24 0 hozzászólás
300 alatt is járt a forint kedden

Erősödéssel reagált a forint a Magyar Nemzeti Bank vártnál kisebb kamatvágására. Új 14 havi forintcsúcsot láthattunk, sőt az eurójegyzések még 300 alatt is jártak. Kedd délután egyed 5-kor eljött az a pillanat: újra 300 alatti euróárfolyamot látunk. Utoljára tavaly január első napjaiban láthattunk 300 forint alatti eurójegyzéseket.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-24 0 hozzászólás
Parkolási bírság miatt zárolták a teljes vagyonát

Pár ezer forintos parkolási bírság miatt egy fővárosi férfi minden vagyonára rátette a kezét az ügyében eljáró önálló bírósági végrehajtó. A hatósági személy biztosra ment, az adós mindhárom számlájáról leemelte a tartozást. Az adós állítja, a végrehajtó az összes intézkedést megtette, mielőtt ő fellebbezhetett volna.

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>