Személyi kölcsönök
Felhasználási feltételek
A feliratkozáshoz kérjük fogadja el a Felhasználási Feltételeket!

A feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét!
Feliratkozás

Személyi kölcsönök

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-23 0 hozzászólás
Megszólaltak a bankok: tényleg sorban állnak a devizahitelesek?

Egyre több devizahitelesnek érkezik meg a bankjától az elszámolási értesítője, azok az ügyfelek azonban, akik  csak áprilisban kapják meg, sok esetben keresik meg a bankjukat, hogy információhoz jussanak az elszámolásról.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-23 0 hozzászólás
Milliárdokat írt jóvá az ügyfelek bankszámláin az MKB

Az MKB Bank elszámolt a még le nem járt deviza- és devizaalapú hitelek zömének fogyasztói túlfizetéseivel. A tartozás nélkül lezárt deviza és devizaalapú hitel szerződésekkel kapcsolatos fogyasztói túlfizetéseit egy héttel ezelőtt már rendezte az MKB Bank, az élő hitel szerződések elszámolására pedig most kerül sor.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-20 0 hozzászólás
Egymilliós törlesző miatt alapítottak bordélyt

Nem mindennapi vállakozásba fogott egy házaspár igen magas törtlesztőjük miatt. Bordélyházat alapítottak Egerben, mivel jelentős hitel összeget halmoztak fel - a banknak és ismerősöknek is tartoztak. Összesen több mint egymillió forintot kellett volna törleszteniük havonta, ám ez lehetetlennek bizonyult, ezután döntöttek úgy, hogy illegális úton szereznek pénzt.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-20 0 hozzászólás
Ezeket minden devizahitelesnek tudnia kell

Vannak olyan elengedhetetlen  információk, amiket minden devizahitelesnek érdemes tudnia a banki elszámolásról. A Mokka ma reggeli műsorában a Pénzcentrum szerkesztője, Ráski Péter ezekről beszélgetett a TV2 műsorvezetőjével. A beszélgetés tartalmazta azokat az információkat, amiket minden devizahitelesnek érdemes tudnia az elszámolásról. 

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-19 0 hozzászólás
Megjöttek a levelek: ennyire örülnek a devizahitelesek

Az elmúlt tizennégy nap folyamán sok érintett kézhez kapta a banki devizahiteles elszámolási értesítőt, és a legtöbb ügyfél elégedettnek vallja magát.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-19 0 hozzászólás
Tízezreket spórolhat, aki okosan vesz fel hitelt

A magyarok kétharmada első körben automatikusan saját bankjához fordulna, ha a hitel felvétele felmerül. Szakértők szerint azonban érdemes alaposan körülnézni, hiszen tízezreket is spórolhatunk.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-19 0 hozzászólás
Erős a forint: jöhet a 300 alatti euró?

A nemzetközi - különösen az amerikai - pénzpiaci mozgások 14 hónapos csúcsra erősítették a forintot csütörtökön. Elemzők szerint további forinterősödés jöhet, így a 300 alatti tartomány több mint egy év után ismét "kézzel fogható közelségbe" került. Késő délelőtt az euró jegyzések egészen 301,5-ig estek, ami új 14 hónapos forintcsúcsot jelent!

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-19 0 hozzászólás
Így büntetik a bankokat, ha nem jól számolnak el a hitelesekkel

Az elmúlt néhány év legnagyobb feladatát hárítja az elszámolás a banszektorra. A bankok március eleje óta küldik a devizahiteles értesítőket az ügyfeleknek, a jegybank szerint ebben hónapban 237 ezer szerződés elszámolását kaphatják meg az adósok.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-18 0 hozzászólás
Devizahitelek: a bankok keresetét is elutasította az Alkotmánybíróság

Három pénzügyi intézmény és egy adós természetes személy tavaly októberben terjesztett elő alkotmányjogi panaszt, amelyben az árfolyamrés tisztességtelenségének törvény általi megállapítására vonatkozó szabályozás megsemmisítését indítványozta. Az Alkotmánybíróság elutasította a Kúria jogegységi döntését törvénybe foglaló első devizahiteles törvény egyik szakaszával kapcsolatban benyújtott alkotmányjogi panaszokat.

...

Szerző: Személyi kölcsönök 2015-03-18 0 hozzászólás
Százezer devizahiteles már ezen a héten nagyon jól jár

Márciusban összességében mintegy 237 ezer, áprilisban pedig mintegy 1,465 millió szerződésnél történhet meg az elszámolás. Az első mintegy százezer értesítőt e héten postázzák a hitelintézetek, a törvény által előírt módon tértivevényes levélben. 

...


<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>